Szolgáltatások

UTÁNVÉTES CSOMAGKÜLDÉS

A raktárról történő vásárlási lehetőség mellett cégünk alapvető szolgáltatása az utánvétes csomagküldés, ezzel évek óta gyors, pontos kiszolgálást biztosítunk vevőinknek. Ebben partnerünk a GLS Hungary Kft. csomagküldő szolgálat, nevük önmagában biztosíték az áruk pontos szállítására. A számláinkon külön tételként szerepel a szállítási díj, ÁFÁval számolva, mivel a GLS szállítási és utánvétes díjait közvetítjük Önök felé.

Legegyszerűbb, ha Eszközkínálatunk oldalunkon a webes megrendelést választják.

Ezen túl a kiválasztott árukat mailben, telefonon, faxon is megrendelhetik vevőink. Érdemes az eszközkínálat oldalról kód alapján kiírni a kért eszközöket. 
A rendelés felvétele után a csomagot a soron következő feladási napon ki is küldjük, ettől eltérő esetben mindenkor tájákoztatást adunk. Hetente 2 alkalommal, keddi és csütörtöki napokon van csomagfeladás, és minden esetben a következő munkanapon, szerdán és pénteken érkezik meg vevőinkhez a megrendelt áru. Sürgős esetekben köztes munkanapokon is tudunk szállítást biztosítani. 
A megrendeléshez szükségünk van pontos szállítási címre, és egy telefonszámra. 

Részletes információkat a Megrendelés menetében talál.


ÖSSZEKÉSZÍTETT ÁRUK

Külön figyelmet fordítunk azon vevőinkre, akik érkezésük előtt pontos listát adva rendelik meg a kívánt eszközöket: összekészített áruk és előre kiállított számla várja őket, így nem kell várakozniuk!


SZAKMAI INFORMÁCIÓK

Amennyiben módunkban áll, szívesen adunk információt általunk nem forgalmazott áruk beszerzési lehetőségeiről. A pékségek, cukrászatok napi munkáját érintő egyéb kérdésekre is igyekszünk felelni.


ÁRUKATALÓGUS

Korábban évente készítettünk nyomdai katalógust árukészletünkről. Napjainkban azonban nagyon gyorsan változik a piac, és az árak is. Cégünk ezért csak arra tud felelősséggel vállalkozni, hogy internetes honlapunk eszközkínálat oldalait, és azokon az árakat mindenkor naprakészen tartja. Minden oldal kinyomtatható, ennek segítségével eszközeinkről papír alapú árlista is könnyen összeállítható.