Üdvözöljük a Sütőlapát Kft. oldalán!

Cégünk professzionális kézi termelőeszközöket kínál a sütőipar, a pékségek számára,

de mindennapos használati eszközeiket a cukrászok és a pizzások is nálunk kereshetik.

Webáruházunk kínálatában magánvásárlók is megtalálhatják az otthoni kenyérsütés alapvető eszközeit.


Tekintse meg széles termékkínálatunkat és vásároljon új webshopunkban!

WEBÁRUHÁZ

Friss Hírek

30 ÉVESEK LETTÜNK!

2024-01-24

2024 nagyon fontos év a cég életében: a leánykori nevén Sütőlapát Bt. 1994-ben alakult, így 30 éves születésnapot tartunk! Azóta töretlen a működésünk, és 30 éve tartjuk a kapcsolatot az ország megannyi pékségével, cukrászatával.
Sok dolgunk lesz idén, jó lesz ünnepelni!

TÉLI SZÜNET 2023

2023-11-23

Kedves Vásárlóink!

Téli szünetre megyünk mindannyian, mi Sütőlapáték, a szakajtók és a manók:

2023.12.22-e péntektől 2024.01.02-a keddig

Utolsó nyitvatartási napunk: 2023.12.21. csütörtök
Utolsó csomagfeladási nap: 2023.12.19. kedd
Első nyitvatartási nap: 2024.01.03. szerda
Első csomagnap: 2024.01.04. csütörtök
Az egyedi termékek elkészítése min. 2-3 hét, így december 1-e után már csak pontos egyeztetés esetén fogadható be ilyen kérés.

Mindenkinek izgalmas készülődést kívánunk!

SÜTŐPAPÍR AKCIÓ!

2023-10-25

Kedvezményes áron kínáljuk 400×600-as lemezre illő, vágott sütőpapírjainkat.
Az 500 íves csomag nagykereskedelmi ára 7.870.- Ft + áfa, azaz bruttó 9.995.- Ft.
Többször felhasználható, pontos mérete 402 x 598 mm.
50 vagy 100 doboz együttes megrendelése esetén további kedvezményt biztosítunk!

Webshopunkban itt található.

Hívjanak, írjanak, rendeljenek!

Sütőpapír lemezre vágva

CSOMAGSZÁLLÍTÓ PARTNEREINK

2023-09-13

Vevőink sokszor kérik házhoz a megrendelt termékeket, így a csomagszállítást megbízható futárcégekre bíztuk.

A GLS Hungary Kft2001 óta partnerünk. Az ismert logisztikai cég háztól házig, csomagpontokra és csomagautomatákba is szállít dobozolható csomagokat, meghatározott méretekig.

A KUMI FUTÁR KFT. új partnerünk, őket azért választottuk, mert 2 méter feletti, amorf, súlyos csomagokat is megbízhatóan házhoz szállítanak belföldön, így regáljaink, hosszú nyeleink, érdekes nagyipari eszközeink is eljutnak Önökhöz.

Feladásnál azt a céget választjuk, amely a legbiztosabban, leggyorsabban vagy a csomag paraméterei szerint biztonságban eljuttatja vásárlóinkhoz a megvásárolt eszközöket.

CSOMAGJAINK, DOBOZAINK - hibalehetőségek, környezetvédelem

2022-11-10
feladásra váró csomagok
Csomagfeladás

Céges és magánszemély vásárlóink is szívesen választják a GLS csomagküldést, és egyre több szolgáltatás választására van lehetőség – ezzel együtt jobban oda kell figyelnünk mind nekünk, mind vásáróinknak.
A GLS autói házhoz a szokásos mérethatárig szállítják a csomagokat. Ugyanezek a méretek csomagpontra is kérhetőek. Azonban a csomagautomaták rekeszei adott méretűek, nem is túl nagyok, ezekbe akkor szabad csomagot kérni, ha az adott csomagot méret alapján fogadni tudja az automata.

---Tovább---

EURO árfolyam, alapanyagok

2022-03-03

EUROAz Euro árfolyama jelenleg gyorsan és jelentősen változik. Termékeink egy része az EU-ból érkezik, és a beszerzés alatt álló termékek beérkezése és árazása rendkívül bizonytalan.
Magyarországi gyártóink is alapanyagbeszerzéssel küzdenek, az anyagok folyamatosan növő ára és az elérhetőségi gondok miatt csak nagyon rövid határidővel tervezhető bármilyen gyártás.
Kérjük tisztelt vásárlóink megértését és türelmét ezekkel kapcsolatban. Bármely terméket szeretnék megvásárolni, érdeklődjenek, várjuk hívásukat, levelüket.

Termékeinkről blog

Card image cap

Új termékeink

Mindig vannak újdonságaink, mindig vannak új eszközök. Kenyeret ugyan évezredek óta készítünk, és a munkához szükséges eszközök is sok évszázada kialakultak és nagyrészt változatlanok, mégis mindig van megújulás.

Card image cap

Szakajtó kisokos

Az elmúlt évek kenyérsütési lázában szinte mindenki megtanulta, hogy mi az a szakajtó azaz kelesztőkosár, azonban olyan sokféle létezik, hogy még a gyakorlott pékek/kenyérsütők sem tudják mindig, melyiket válasszák. Ezt a cikket eredetileg 2 éve, 2021-ben írtuk, és azóta is annyi újdonság érkezett, hogy alig győzzük megismerni, beszerezni az új szakajtótípusokat.

Card image cap

Karácsonyi ajándékötleteink – segítség bizonytalan ajándékozóknak

A Sütőlapát Kft. profi sütőipari eszközei kiválóak karácsonyi ajándéknak is, hiszen az egyre gyakorlottabbá váló otthoni kenyérsütőknek jó eszközökre van szüksége, és ezek birtoklása valóban örömet okoz – írtuk tavaly karácsonykor, de ezek az eszközök most is kaphatóak, a cikk aktuális, kis ráncfelvarrás után ismét közzé tesszük tehát.
Ezzel az írással nem a felhasználóknak, hanem az ajándékozóknak szeretnénk segíteni, hogy a jól kiválasztott szakajtó, vagy más hasznos kézi eszköz biztos sikert arasson!

Fapép szakajtó, trokser
Ajándékötletek

Card image cap

Árammal gáz helyett - Előremenekülős sütési megoldások

Az energiaválság és annak megfizetendő következményei oly mértékben érintik a termelő cégeket, ahogy soha korábban. A villanyt, gázt ipari mennyiségben használó vállalkozások mind megoldást keresnek, hogyan lehet ebben a helyzetben is helyt állni, termelni, dolgozni. A sütőipar legnagyobb energiaköltségei a sütésnél keletkeznek, ennek megoldása tehát nem mindegy.
Ehhez kínálunk most profi megoldást a Reinhardt sütőkkel, amelyek elektromos árammal és gázzal is működhetnek, és azt a megoldást kell választani, amely a legkevesebb terheléssel jár.