Blog


30 ÉVESEK LETTÜNK!

2024 nagyon fontos év a cég életében: a leánykori nevén Sütőlapát Bt. 1994-ben alakult, így 30 éves születésnapot tartunk! Azóta töretlen a működésünk, és 30 éve tartjuk a kapcsolatot az ország megannyi pékségével, cukrászatával.
Sok dolgunk lesz idén, jó lesz ünnepelni!


TÉLI SZÜNET 2023

Kedves Vásárlóink!

Téli szünetre megyünk mindannyian, mi Sütőlapáték, a szakajtók és a manók:

2023.12.22-e péntektől 2024.01.02-a keddig

Utolsó nyitvatartási napunk: 2023.12.21. csütörtök
Utolsó csomagfeladási nap: 2023.12.19. kedd
Első nyitvatartási nap: 2024.01.03. szerda
Első csomagnap: 2024.01.04. csütörtök
Az egyedi termékek elkészítése min. 2-3 hét, így december 1-e után már csak pontos egyeztetés esetén fogadható be ilyen kérés.

Mindenkinek izgalmas készülődést kívánunk!


SÜTŐPAPÍR AKCIÓ!

Kedvezményes áron kínáljuk 400×600-as lemezre illő, vágott sütőpapírjainkat.
Az 500 íves csomag nagykereskedelmi ára 7.870.- Ft + áfa, azaz bruttó 9.995.- Ft.
Többször felhasználható, pontos mérete 402 x 598 mm.
50 vagy 100 doboz együttes megrendelése esetén további kedvezményt biztosítunk!

Webshopunkban itt található.

Hívjanak, írjanak, rendeljenek!

Sütőpapír lemezre vágva


CSOMAGSZÁLLÍTÓ PARTNEREINK

Vevőink sokszor kérik házhoz a megrendelt termékeket, így a csomagszállítást megbízható futárcégekre bíztuk.

A GLS Hungary Kft2001 óta partnerünk. Az ismert logisztikai cég háztól házig, csomagpontokra és csomagautomatákba is szállít dobozolható csomagokat, meghatározott méretekig.

A KUMI FUTÁR KFT. új partnerünk, őket azért választottuk, mert 2 méter feletti, amorf, súlyos csomagokat is megbízhatóan házhoz szállítanak belföldön, így regáljaink, hosszú nyeleink, érdekes nagyipari eszközeink is eljutnak Önökhöz.

Feladásnál azt a céget választjuk, amely a legbiztosabban, leggyorsabban vagy a csomag paraméterei szerint biztonságban eljuttatja vásárlóinkhoz a megvásárolt eszközöket.


Új termékeink

Mindig vannak újdonságaink, mindig vannak új eszközök. Kenyeret ugyan évezredek óta készítünk, és a munkához szükséges eszközök is sok évszázada kialakultak és nagyrészt változatlanok, mégis mindig van megújulás. Continue reading


Szakajtó kisokos

Az elmúlt évek kenyérsütési lázában szinte mindenki megtanulta, hogy mi az a szakajtó azaz kelesztőkosár, azonban olyan sokféle létezik, hogy még a gyakorlott pékek/kenyérsütők sem tudják mindig, melyiket válasszák. Ezt a cikket eredetileg 2 éve, 2021-ben írtuk, és azóta is annyi újdonság érkezett, hogy alig győzzük megismerni, beszerezni az új szakajtótípusokat.

Continue reading


Karácsonyi2021

Karácsonyi ajándékötleteink – segítség bizonytalan ajándékozóknak

A Sütőlapát Kft. profi sütőipari eszközei kiválóak karácsonyi ajándéknak is, hiszen az egyre gyakorlottabbá váló otthoni kenyérsütőknek jó eszközökre van szüksége, és ezek birtoklása valóban örömet okoz – írtuk tavaly karácsonykor, de ezek az eszközök most is kaphatóak, a cikk aktuális, kis ráncfelvarrás után ismét közzé tesszük tehát.
Ezzel az írással nem a felhasználóknak, hanem az ajándékozóknak szeretnénk segíteni, hogy a jól kiválasztott szakajtó, vagy más hasznos kézi eszköz biztos sikert arasson!

Fapép szakajtó, trokser
Ajándékötletek

Continue reading


CSOMAGJAINK, DOBOZAINK – hibalehetőségek, környezetvédelem

feladásra váró csomagok
Csomagfeladás

Céges és magánszemély vásárlóink is szívesen választják a GLS csomagküldést, és egyre több szolgáltatás választására van lehetőség – ezzel együtt jobban oda kell figyelnünk mind nekünk, mind vásáróinknak.
A GLS autói házhoz a szokásos mérethatárig szállítják a csomagokat. Ugyanezek a méretek csomagpontra is kérhetőek. Azonban a csomagautomaták rekeszei adott méretűek, nem is túl nagyok, ezekbe akkor szabad csomagot kérni, ha az adott csomagot méret alapján fogadni tudja az automata. Continue reading


Árammal gáz helyett – Előremenekülős sütési megoldások

Az energiaválság és annak megfizetendő következményei oly mértékben érintik a termelő cégeket, ahogy soha korábban. A villanyt, gázt ipari mennyiségben használó vállalkozások mind megoldást keresnek, hogyan lehet ebben a helyzetben is helyt állni, termelni, dolgozni. A sütőipar legnagyobb energiaköltségei a sütésnél keletkeznek, ennek megoldása tehát nem mindegy.
Ehhez kínálunk most profi megoldást a Reinhardt sütőkkel, amelyek elektromos árammal és gázzal is működhetnek, és azt a megoldást kell választani, amely a legkevesebb terheléssel jár.

Continue reading


Hamuban sült pogácsa a tarisznyában

Ballagnak a gyerekeink. Mindegy, hogy érettségi után, nyolcadikból vagy oviból, mindenképp lóg az oldalukon tarisznya, és abban ott lapul a „hamuban sült pogácsa”.
A pogácsa maga itt szimbólum, jelentése: az útra indulónak mindig lesz mit ennie. A ballagó pogácsa alakja kerek, ez jelképezi a kerek nagyvilágot. A hagyomány szerint az otthonról hozott pogácsából szükség esetén készíthető kovász (vagy öregtészta), tehát továbbadható az otthonról hozott étel, így is örökíthető a család, mint megtartó háttérerő mintája.

Continue reading