Bemutatkozás

A Sütőlapát Kft. csapata

A Sütőlapát Kft. (leánykori nevén Sütőlapát Bt.) családi cég, Rada Lászlóné, Anikó (alapító tag) és lánya, Csáki Brigitta vállalkozása.
A csapat Kata és Szilvia kolléganőkkel együtt teljes.

Történetünk:

1994-ben megalakult, és a családi ház melletti garázsba költözött be az eredetileg Bt-ként bejegyzett cég. Nagy állami vállalatok szűntek meg, és helyettük ezer kicsi alakult. Ez igaz volt a sütőiparra, a kenyérgyárak helyett alakuló pékségekre is, akiket el kellett látni eszközökkel.

Egy évvel korábban vezették be a vonalas telefont a 18. kerületi otthonba, így legalább hívásokat lehetett fogadni az új cégnél.
Ezt követően a garázs mögé kis iroda is épült. Lett számítógép, majd internet, és vele e-mailcíme is a cégnek. Idővel honlap is készült, az évek folyamán egyre újabbak. Legutóbb már olyan volt, amelyen keresztül csomagrendelést lehetett leadni. Facebook és Instagram oldala is lett a cégnek, készültek a posztok és jöttek a hashtag-ek.

A technikai támogató oldal szükségszerűen változott tehát, ám a termékek nagyrészt változatlanok. A sok száz éve kialakult és használatos termelőeszközök, szakajtók, sütőlapátok anyaga és formája szinte ugyanaz maradt, a gyártók régi, többségében magyarországi cégek. Természetesen a változás és fejlődés nem lehet akadály, így műanyag és fém eszközök, új technológiával készült, újragondolt termékek is vannak a kínálatban, ezek nagy európai gyártók és cégek termékei.

2001-ben szerződést kötöttünk a GLS HUNGARY KFT-vel, és azóta ők viszik megbízható háztól házig szolgáltatásukkal bedobozolható csomagjainkat vásárlóinkhoz. A GLS nemzetközi cég, velük európaszerte megoldott a csomagok feladása. A több évtizedes kapcsolat alatt végigkövettük a futárcég fejlődését, a házhozszállítás és a csomagpontok mellett immár számtalan csomagautomatába is kérhető küldemény.

A családi ház garázsa szűkös, kicsi hely, az egyre nagyobb árukínálathoz nagyobb raktár és iroda kellett, így a cég 2014-ben egy ipartelepre költözött. Az állandó munkatársak száma időközben 3-4 főre növekedett.

Az ország legnagyobb cégei vagy épp a legújabb pici pékségek, majd újabban az otthonsütők is mind megtalálták a Sütőlapát Bt-t, és innen vásárolják az eszközöket a napi termeléshez.

A cég története tehát épp olyan, mint a sikeres magyar kisvállalkozások legtöbbjéé a rendszerváltás óta: apró lépések, töretlen fejlődés, sok munka és sikeres üzleti évek sora.

2020-ról nem mondunk újat: nagy kihívást jelentett mindenki számára, de a sütőipar pont azon területek egyike, amely nem állt, nem állhatott meg.

2021-ben új lendületet a legújabb honlap, és a vadiúj, professzionáis webáruház adott.
Telephelyünk, raktárunk nagykereskedelmi üzletként működik, de útjára indítottuk a korábbinál pontosabb kiszolgálást biztosító webáruházat, ezen keresztül várjuk mind a cégek, mind az otthoni felhasználók kéréseit.

2022 január 1-től jogfolytonos cégformaváltással KFT lett a BT-ből, így ekkortól

SÜTŐLAPÁT KFT.

néven működünk.

2023-ban szerződést kötöttünk a KUMI FUTÁR KFT-vel, mert számos olyan termékünk van, amely nagy, szabványostól eltérő és súlyos, és ők ezek biztonságos szállítását is vállalják belföldön.

2024 nagyon fontos év a cég történetében:
30 évesek lettünk!

 

BEMUTATÓTERMÜNKET rendezetté, átláthatóvá varázsoltuk, céges partnereinket várjuk személyes vásárlásra.
Magánszemélyek a webáruházban megvásárolt, pénzügyileg rendezett termékeket vehetik át nálunk.

Bár továbbra is kis családi cég vagyunk, hiszünk magunkban, az ipar, és a házi pékek töretlen partnerségében.

Szeretettel várjuk vásárlóinkat!
A SÜTŐLAPÁT KFT. csapata