Bemutatkozás

1994 - Megalakul a Sütőlapát Bt.
A céget sütőipari eszközök forgalmazására családi vállalkozásként alapítottuk. A sütőipar privatizációja erre az időre tehető, így az újonnan alakult cégek körében hamar kialakult a kereslet a termelőeszközök iránt. Ennek kiszolgálására jött létre cégünk.

Az eltelt években a pékségek, cukrászatok, pizzériák körében ismertté vált nevünk, az ország minden pontjáról érkeznek vevőink. Árukínálatunk ez idő alatt a sokszorosára nőtt, raktárunkban eszközök tekintetében mindent megtalál, ami a sütéshez kell.

Számunkra nagyon fontos, hogy a közvetlen kapcsolat, szívélyes szakmai ismeretség minél több vásárlónkkal kialakulhasson és megmaradhasson. Régi vevőinkkel jó kapcsolatot ápolunk, igyekszünk egyedi kéréseiket is teljesíteni, minden kérdésre választ adni, szakmai információval segíteni. Internetes oldalunk részletes eszközkínálat listájával nyújtunk segítséget ahhoz, hogy ne csak személyes raktári vásárlással, hanem webes felületeken megszokott módon, vagy telefonon, e-mailben is rendelhessenek árukészletünkből, melyet utánvétes csomagban juttatunk el a megrendelő címére. Ha weblapunkat böngészve kérdésük, kérésük van, keressenek bennünket bizalommal! Reméljük, munkánkat az Önök megelégedettségére végezzük!

2014 október - Új raktár
20 sikeres üzleti év után végleg kinőttük eredeti raktárunkat, így 2014. október 6-ától új telephelyünkön várjuk kedves vásárlóinkat! 

2016 június - Webes rendelési felület
Elindítottuk a Sütőlapát Bt. webes rendelési felületét. Sok éves gyakorlatunk van csomagküldésben, de most megkönnyítettük vevőink számára a rendelést. Itt rendelhetnek, a weboldalakon megszokott kosaras módszerrel.

2019 - 25 éves a SÜTŐLAPÁT BT. !

Köszönjük, hogy honlapunkat látogatják!

 

                                                         Rada Lászlóné Anikó